JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Het bestuur

Categorie: Balint Nederland
Bestuur
Voorzitter Jan van Trier, psychiater jvantrier@antoniusziekenhuis.n
PAM-Balint (accreditatie) Gerard Daggelders, huisarts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris Vaccature  
Algemene zaken Ron de Bie, huisarts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Penningmeester Marrit Altena v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} x\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);}
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adviserende leden
Prof.dr.H.J. Dokter em.hoogl.huisartsgeneeskunde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lex van de Grift psychotherapeut Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie toetsing begeleiding Balintgroepen
Moniek Thunnissen psychiater-psychotherapeut Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Marion Schmitz andragoog-Balintleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Commissie accreditering nascholing en Balintgroepen
Gerard Daggelders, huisarts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Marieke van Schie huisarts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Commissie buitenlandse betrekkingen
Willem van Lieshout psychotherapeut Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jan van Trier psychiater jvantrier@antoniusziekenhuis.n
Ron de Bie huisarts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Klachten commisie
de heer mr. R. van Stralen Utrecht  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
mw mr drs M.H. van Haastrecht Utrecht  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
dhr Prof dr H.Dokter Bilthoven  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Financiƫn
Ton van Dalen penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Iva Hazenberg kascommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Heert Dokter kascommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Website en ondersteuning secretariaat
Robbert van Alphen de Veer redactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.